Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров радить лідерам опозиції замість мітингів вулиці прибирати

П'ятниця, 12 квітня 2013, 18:28

Прем'єр-міністр Микола Азаров закликає простих громадян і лідерів опозиції взяти участь у прибираннях вулиць та у суботниках.

В одному з суботників він сам пообіцяв користувачам Facebоok узяти участь.

"Я хотів би, насамперед, звернутися до активістів, волонтерів із тим закликом, який я озвучував на засіданні уряду, – взяти активну участь у наведенні ладу, очищенні наших вулиць, скверів, парків від сміття, яке накопичилося за зиму", - написав прем'єр.

За словами Азарова, "керівники усіх рангів повинні організувати роботу й зі вдячністю поставитися до тих добровольців, які захочуть у ній взяти участь". 

"Я вже дав доручення секретаріату Кабінету міністрів організувати кілька суботників у Києві й не лише, в одному з них я візьму участь особисто. А міністри, віце-прем'єри поїдуть у регіони й подивляться та візьмуть участь у цій справі на місцях", - пообіцяв прем'єр.

Він зобов'язав місцеві органи влади й усіх керівників забезпечити добровольців і транспортом, і необхідним реманентом.

"Я думаю, що якщо ми всі разом займемося цією справою, то ми до святого свята Великодня зуміємо добре підготуватися", - написав Азаров.

"Я порадив би також лідерам опозиції замість безцільних ходінь вулицями разом із нами взяти участь у цих заходах. До речі, свої гасла вони можуть виголошувати й під час виконання корисної для суспільства роботи", - заявив він.

Азаров кличе опозицію на суботники
Азаров кличе опозицію на суботники

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування