У полтавській міськраді кажуть, опозиція сама перегородила вулиці автобусами

Неділя, 14 квітня 2013, 11:58

Автобуси, які стояли біля Театральної площі в Полтаві перед акцією опозиції в суботу, використовувалися самим опозиціонерами для підвезення людей з районів області.

Про це заявляє прес-служба полтавської міськради.

"У журналістів же є інформація, що учасників активно звозили з районів області. Саме ці автобуси, фото яких потрапили в інтернет, стоять біля площі, де проходить мітинг", - йдеться в повідомленні.

Зазначається також, що "незважаючи на потужне анонсування, на початок ходи в лавах опозиціонерів журналісти місцевої телерадіокомпанії "ЛТАВА" нарахували близько 900 осіб".

Прес-служба міськради стверджує також, що більшість людей на площі біля театру – це організатори акції або ж випадкові перехожі.

"На питання представників ЗМІ більшість "мітингувальників" не можуть пояснити, заради чого вони прийшли на площу", - додали в прес-службі.

У той же час, як зазначають "Українські новини", частина автобусів, що перекрили з 8 ранку суботи під'їзди до місця мітингу, належали комунальному підприємству "Полтаваелектротранс", а також приватним перевізникам "Полтава-Еко" і "Автосвіт", яких асоціюють з міською владою.

Нардеп від "Батьківщини" Валерій Головко заявив, що комунальні підприємства перекрили громадським транспортом вулиці біля місця проведення акції "Вставай, Україно!" в Полтаві.

За даними опозиції, в акції взяли участь більше 8 тисяч чоловік, а міліція нарахувала близько 2 тисяч учасників.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...