Активісти знову йдуть на Межигір'я

Неділя, 14 квітня 2013, 18:08

В понеділок о 9:30 у селі Нові Петрівці поблизу Межигір'я відбудеться акція протесту "Нас не злякати".

Як повідомляє "Демократичний альянс", акція проходитиме на підтримку арештованих учасників руху Василя Гацька та Максима Панова.

"Наша мета показати режиму, що арештами він нічого не досягне. Арешти - це спосіб посіяти страх в суспільстві, а боягузів легко грабувати та обдурювати. Сьогодні перед кожним з нас стоїть завдання переламати свій страх і змусити боятися владу", - підкреслив заступник голови "Демократичного Альянсу" Віктор Андрусів.

"Ми закликаємо всіх свідомих українців прийти на акцію протесту і продемонструвати, що ми не боягузи. Чим більше українців скажуть Януковичу, що вони його не бояться, тим швидше він почне боятися нас", - додав він.

Учасники акції мають намір подарувати президенту Віктору Януковичу та його охоронцям памперси.

Як повідомлялося, 5 квітня суд заборонив ДемАльянсу проводити протест щодо поганого стану доріг в Україні перед офісом президента в Нових Петрівцях.

11 квітня суд засудив Панова на 7 діб в ізоляторі та ще трьох демальянсівців до штрафу 170 гривень за нібито проведення акції, яку заборонили. Хоча хлопці та журналісти прибули на місце подій дивитися як прибирають наслідки повені, зазначають в русі.

12 квітня демальянсівці прийшли до Межигір’я вимагати свободу Панову, вважаючи незаконним рішення щодо 7 діб арешту для нього. Учасники акції отримали штраф в 170 гривень, а лідеру ДемАльянсу Василю Гацьку присудили 5 діб в ізоляторі.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...