Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Сайт Януковича не працював п'ять годин

Четвер, 18 квітня 2013, 16:59

До офіційного сайту президента Віктора Януковича не було доступу з 12 години дня до 16:50 вечора четверга.

Скріншот з сторінки президента
Скріншот з сторінки президента

У прес-службі президента "Українській правді" пояснили, що сайт не працює у зв’язку з технічними причинами, але з якими саме, не сказали.

У прес-службі порадили написати інформаційний запит, однак, як відомо, запити журналістами подаються через електронну форму, що розміщена на сайті президента.

Як пізніше пояснила прес-секретар президента Дарка Чепак, технічні проблеми з доступом до сайту президента виникли "з вини Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації, яка не забезпечила безперебійної роботи комунікаційного обладнання".

"Прес-служба президента публікуватиме новини на стрічці державної агенції Укрінформ, поки не буде відновлено технічне забезпечення доступу до Офіційного інтернет-представництва Президента України", - написала вона.

"Прес-служба Президента сподівається, що ДСТЗІ відновить повноцінну роботу сайту найближчим часом", - додала Чепак.

У свою чергу керівник головного управління забезпечення доступу до публічної інформації адміністрації президента Денис Іванеско написав у блозі в УП: "Запити на інформацію до президента України приймаємо за тимчасовою адресою: vidkrytist@gmail.com".

Станом на 18:16 сайт запрацював повністю, повідомила Чепак.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...