МОЗ вирішив, що Тимошенко вже не потрібне лікування

Четвер, 18 квітня 2013, 14:45

Юлія Тимошенко вже давно не потребує активного медичного втручання.

Про це йдеться в заяві Міністерства охорони здоров'я.

"Зокрема, період перебування Тимошенко у медичному закладі, який на сьогодні становить майже рік, суперечить усім українським та міжнародним стандартам лікування", - йдеться у заяві.

"Кількість реабілітаційних процедур, які отримала пацієнтка за весь цей період сягає більше 700, що є небаченим явищем. До того ж лікарі української частини Міжнародної медичної комісії неодноразово висловлювались з приводу можливого зворотного ефекту від такої кількості реабілітаційних заходів", - зазначають у МОЗ.

"Загалом пацієнтка вже давно не потребує активного медичного втручання, а дії, які сьогодні реалізовують лікарі харківської лікарні, зводяться лише до проведення масажних та фізкультурних процедур", - сказано в заяві.

Крім того в МОЗ зазначили, що українські лікарі вже неодноразово констатували відсутність будь-яких перешкод для виписки пацієнтки.

"Однак сама Тимошенко категорично проти цього. Винятково йдучи назустріч бажанням пацієнтки, МОЗ не вживає жодних активних дій щодо виписки Тимошенко з ЦКЛ. Як тільки пацієнтка висловить бажання бути виписаною, це буде зроблено", - сказано в заяві МОЗ.

Як відомо, під час допиту в суді Володимира Щербаня представники ГПУ вже подавали документ про те, що Тимошенко не потребує лікування і може бути присутньою в суді.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News