Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тюремники стверджують, що Тимошенко пошкодила вікно

Четвер, 18 квітня 2013, 15:44

Вікна у палаті Юлії Тимошенко були замінені, оскільки попередні вона пошкодила.

Про це йдеться у заяві Державної пенітенціарної служби у відповідь на повідомлення Сергія Власенка про зміну вікон в палаті Тимошенко.

"У зв’язку з тим, що засуджена Тимошенко пошкодила тоноване скло вікна у своїй палаті, було прийнято рішення про заміну цього склопакету на інший. Різниця цих пакетів полягає лише у тому, що тонування нового скла виконане на внутрішній, а не зовнішній поверхні", - сказано у повідомленні.

У пенітенціарній службі наголосили, що "ступінь тонування не відрізняється від попереднього і є таким, що дозволяє світлу у необхідній та достатній кількості проникати у палату, де перебуває засуджена Тимошенко".

ДПтС навдала протокол проведення досліджень освітленості Держсанепідемслужбою.

"Фахівці Держсанепідемслужби прибули до лікарні на запрошення головного лікаря ЦКЛ № 5 вчора після заміни скла. У висновку служби чітко зазначено, що освітлення в кімнаті відповідає нормативному показнику, тобто є достатнім згідно з нормами і вимогами!", - сказано у повідомленні.

Тюремники також додали, що Тимошенко "й надалі може відкривати нове вікно, як і попереднє".

"Тому адвокати Тимошенко і у цьому випадку також збрехали ЗМІ", - зазначили в пенітенціарній службі.

Раніше захисник Тимошенко Сергій Власенко заявив, що у палаті та інших приміщеннях, в яких перебуває та які відвідує Юлія Тимошенко, затонували всі вікна. 

"У Юлії Тимошенко в тюремній палаті, в усіх приміщеннях, які вона відвідує, змінили вікна. Вікна тепер не заклеєні плівкою - вони заводським способом напилені. Тобто скло без плівки, але воно непрозоре", - сказав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування