"Тушка Гриценка" пояснив, як він отримав гроші на свій округ

П'ятниця, 19 квітня 2013, 14:55

Депутат Олег Канівець вважає своїм досягненням те, що за тиждень до виходу з фракції "Батьківщина" він отримав від контрольованого регіоналами бюджетного комітету 2 мільйони 300 тисяч на свій округ.

Про це він заявив в інтерв'ю "Українській правді".

"Насамперед я хочу сказати, що все це – банальна маніпуляція. Якщо серед тих 12 мільйонів, виділених на Львівщину, частинка грошей і попала на мій округ, я вважаю це своїм надбанням як депутата-мажоритарника, що я хоч щось зміг у цієї влади "вирвати" для свого округу", - сказав Канівець.

За його словами, з тих 28 депутатів, які 26 березня були на засіданні бюджетного комітету, опозиція була в меншості.

"Тобто ми могли не підтримати розподіл 90 мільйонів і не взяти на свої округи жодної копійки. І що тоді? Провладні депутати поділили б ті гроші між собою", - вважає депутат.

"Але коли нам все-таки на Львівщину виділили понад 12 мільйонів додатково, я вирішив проголосувати", - сказав він.

Канівець повідомив, що за це рішення проголосував не він один з опозиції, а ще три депутати з "Батьківщини" та 2 депутати з УДАРу.

"Тому, коли потім з’явилася публікація, в тому числі у вашому виданні, мовляв "Тушка" Канівець отримав гроші до виходу" вона, звичайно, мене неприємно вразила. Бо та публікація висіла в "топі" два чи три дні, і вся Україна смакувала, що тільки я отримав ці гроші, наче якийсь хабар", - додав він.

Як відомо, раніше повідомлялося, що за два тижні до виходу з фракції Канівець отримав від контрольованого регіоналами бюджетного комітету 2 мільйони 300 тисяч на свій округ.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News