Мітинг під Радою закінчився, в середу там нікого не чекають

Вівторок, 2 квітня 2013, 20:31

Кияни простояли біля Верховної Ради майже десять годин, але бажаного результату - призначення виборів мера столиці - так і не домоглися.

Як повідомляє ЛІГАБізнесІнформ, мітинг опозиції на підтримку київських виборів під Радою завершився близько 19:00 виконанням державного гімну. Закінчення акції дочекалися не більше п'ятисот осіб.

Згідно з інформацією, народний депутат від "Батьківщини" Юрій Одарченко подякував усім мітингувальникам і повідомив, що завтра киян не будуть просити прийти до Верховної Ради, оскільки основна боротьба за вибори в столиці переноситься в парламент.

Альтернативний мітинг Партії регіонів на підтримку європейської інтеграції давно розійшовся, і встановлену для нього сцену вже майже розібрали.

За повідомленням правоохоронців, масові заходи біля парламенту відбулися без грубих порушень громадського порядку.

Загальна заявлена ​​кількість учасників заходів склала близько 20 тисяч осіб. Водночас, за їхніми даними, всього в масових заходах взяли участь більше 4 тисяч громадян.

Згідно з інформацією, до охорони громадського порядку, згідно з розрахунком сил і засобів, залучалося 700 співробітників органів внутрішніх справ.

Як відомо, 2 квітня Верховна Рада не змогла призначити вибори у Києві.

За це рішення проголосували 209 депутатів

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування