Використані батарейки можна буде здати в магазини МТС

Субота, 20 квітня 2013, 18:36

У суботу між Мінприроди та компанією "МТС-Україна" був підписаний меморандум про співпрацю щодо утилізації відпрацьованих батарейок.

Як повідомляє прес-служба міністерства екології й природних ресурсів, підписання документа приурочено до Дня Довкілля, який відзначається в Україні кожну третю суботу квітня.

Згідно з документом, у всіх магазинах мережі МТС (а їх по Україні 43 і більше 100 торгових точок) будуть встановлені спеціальні бокси для використаних батарейок, які потім буде утилізувати спеціальний завод у Львові.

Представники МТС зі свого боку планують через свою мережу абонентів вести екологічну роз'яснювальну роботу, залучати волонтерів до збору та утилізації батарейок.

"Сьогодні ми підписали меморандум про співпрацю з МТС про утилізацію батарейок, ця тема дуже хвилює сьогодні громадськість, оскільки використані батарейки несуть серйозну небезпеку для забруднення навколишнього середовища. Люди піднімають це питання на всіх рівнях, і мені приємно, що перший крок назустріч зробив МТС, що говорить про еколого-соціальну відповідальності бізнесу", - зазначив міністр екології Олег Проскуряков.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News