Луценко лікуватиме вухо в Польщі, а печінку в Австрії – ЗМІ

Неділя, 21 квітня 2013, 17:46

Екс-міністру внутрішніх справ Юрію Луценку проведуть операцію на вусі в центральній клініці МВС Польщі.

Про це "Delo.UA" повідомила його дружина Ірина Луценко.

На базі даної лікарні у Варшаві знаходиться клініка отоларингології, розрахована на 22 +2 ліжка.

Реклама:

Згідно з даними на сайті лікарні, клініка отоларингології в основному проводить хірургічне лікування хвороб вух: хронічні запалення та операції з поліпшення слуху.

Також клініка займається діагностикою, лікуванням без операцій і з операціями із повним набором хірургічного лікування у сфері отоларингології. У клініці також лікують онкологічні, ринологічні, отологічні хвороби і посттравматичні зміни.

Раніше Ірина Луценко повідомила виданню, що президент Польщі Броніслав Коморовський подзвонив їй у день звільнення Луценка з в'язниці і запропонував провести складну операцію на вусі в госпіталі МВС Польщі. Але тоді пенітенціарна служба не дала дозвіл Луценку на виїзд.

ВІДЕО ДНЯ

Крім цього, Ірина Луценко повідомила, що під час переливання крові у в'язниці її чоловіка заразили мутуючим вірусом гепатиту і за останній рік він втратив третину печінки. Для того щоб успішно пролікувати печінку і знайти ефективні ліки проти гепатиту TTV, потрібні висококваліфіковані фахівці, сучасні лабораторії та умови лікування.

Все це є в Австрії. Профільна клініка у Відні навіть надіслала запрошення. Тому після операції у Польщі родина Луценків планує їхати до Відня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування