Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У МВС залишилися без голосу

Понеділок, 22 квітня 2013, 09:01

У п'ятницю керівник управління зі зв'язків із громадськістю МВС Володимир Поліщук подав рапорт про відставку.

Рапорт уже підписав міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко, повідомляє Комерсант-Україна.

Своє рішення Поліщук пояснив "утомою".

"На управлінні лежить великий обсяг роботи. Це й безпосередня допомога ЗМІ, і взаємодія із громадськими організаціями, і моніторинг дотримання прав людини. Усе це вимагає постійної уваги",- пояснив він.

За словами Поліщука, на його рішення вплинула й критика органів внутрішніх справ з боку ЗМІ й громадськості.

"Доводиться брати на себе весь той потік негатива, який зараз спрямований проти міліції. Крім того, дехто сприймає мій стиль роботи, що полягає в постійному контакті із пресою, присутності на прес-конференціях, що зачіпають роботу МВС, участь у телевізійних програмах, як мій особистий піар", - сказав він. 

Поліщук очолив прес-службу МВС у листопаді 2011 року. До цього він працював начальником відділу зі зв'язків із громадськістю ГУ МВС Києва, а раніше — керівником прес-служби внутрішніх військ МВС.

У лютому Поліщук уже звертався до Віталія Захарченко з рапортом про відставку, мотивуючи це розбіжністю в поглядах на роботу із заступником міністра Сергієм Лікарем.

За словами пана Поліщука, тепер він має намір зосередитися на власному здоров'ї.

"Я одержав направлення на проходження військово-медичної комісії. За 30 років служби напевно з'явилися якісь хвороби", - сказав він.

У якості нового керівника прес-служби МВС Поліщук уже запропонував кандидатуру свого першого заступника — Сергія Бурлакова, а також начальника відділу зв'язків із громадськістю управління МВС у Полтавській області Юрія Сулаєва.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...