Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Януковича попросили захистити вчительку, яку позбавляють житла

Понеділок, 22 квітня 2013, 19:43

Президент Віктор Янукович повинен захистити київський будинок вчительки Ніни Москаленко від рейдерів.

Про це говориться у заяві народного депутата від фракції "Батьківщина" Олександра Дубового, цитує прес-служба політсили.

Депутат наполягає на "відновленні справедливості та встановленні замовників і виконавців викрадення житла у вчительки".

"Але, передовсім, президент має дати команду повернути людині будинок і забезпечити можливість там проживати, захистивши при цьому Москаленко від постійного терору, у тому числі й із застосуванням будь-яких фізичних дій рейдерами", - сказано у заяві.

Як повідомляють очевидці події, у понеділок невідомі виселяли вчительку Ніну Москаленко з її помешкання в елітному районі Києва. Вони силоміць витягнули жінку на вулицю, викинули її речі, а будинок заварили металевими щитами.

На місці події були присутні працівники виконавчої служби, а також правоохоронці. Останні, як стверджується, не втручалися у ситуацію.

Раніше Москаленко неодноразово заявляла, що її залякують і намагаються силоміць виселити з її помешкання невідомі особи на підставі того, що 13 грудня 2012 року Печерський райсуд Києва ухвалив рішення про її виселення та позбавлення права власності на землю.

Водночас у Печерському райсуді столиці роз'яснили, що питання про позбавлення Москаленко права власності на землю або на будинок та про її виселення не розглядалося.

У поширеній 26 грудня 2012 року заяві суду йдеться про те, що на частину будинку в розмірі 1/3 претендує племінник померлого власника цієї площі, з яким свого часу уклала шлюб мати Ніни Москаленко. Невдовзі запис про шлюб було анульовано. Враховуючи цей факт, право на 1/3 будинку визнано за племінником покійного, який є спадкоємцем другої черги, пояснили у суді.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування