Луценко підключив до "Третьої республіки" Тараса Возняка

Вівторок, 23 квітня 2013, 11:33

Політолог і культуролог Тарас Возняк став координатором підготовки круглого столу з розробки концепції нової Третьої української республіки.

Про це заявив Юрій Луценко, повідомляє прес-служба "Народної самооборони".

"Похвалюся, що мав зустріч і розмову з дуже авторитетною для мене людиною – Тарасом Возняком зі Львова, який погодився узяти не себе цю важливу частину роботи. Дуже сподіваюся, що його незаплямовані ім’я, біографія, великий авторитет допоможуть в організації такої незалежної інтелектуальної роботи, яка стане першим кроком до перемоги", - сказав він.

За словами Луценка, саме інтелектуали, громадські активісти, моральні авторитети, а не політики, мають розробити план нової України. І саме цей план стане не лише передумовою виникнення широкого народного руху за побудову нової держави, а й запорукою перемоги України в 2015 році.

Політик наголосив, що громадян цікавить, насамперед, не ім’я єдиного кандидата в президенти, прем’єри чи спікери, а чіткий план побудови справедливої держави.

Саме під цей напрацьований план до кінця року опозиція й має визначити його виконавців, переконаний Луценко.

"Радує й те, що на цю ініціативу відгукуються люди, які про схожі речі давно вже говорять, проте не мали організаційного імпульсу для об’єднання", - сказав Луценко.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування