Прасолов замовив реформу міністерства іменитим аудиторам

Середа, 24 квітня 2013, 10:54

Міністр економічного розвитку і торгівлі Ігор Прасолов ініціював масштабний проект з модернізації міністерства.

23 квітня він зустрівся з представниками компаній "Ernst & Young" та PricewaterhouseCoopers ("PwC Україна") для обговорення перспектив співпраці в рамках відкриття проекту з модернізації міністерства, повідомляє УНІАН.

"У нас є власні напрацювання, а у вас - великий досвід роботи та розуміння українського ринку. Проаналізувавши нашу діяльність і застосувавши передовий світовий досвід, ми хочемо побудувати ефективне міністерство, вибравши найбільш оптимальний варіант управління економікою саме в Україні", - зазначив він.

У рамках роботи над проектом з модернізації Мінекономрозвитку, в січні 2013 року була розроблена Концепція реформування міністерства, де визначено мету, напрямки та етапи реформування Мінекономрозвитку, а в лютому-березні - проведено перший етап відбору міжнародних консалтингових компаній.

При їх ретельному відборі враховувалися досвід роботи компаній, у тому числі і на українському ринку, підходи до роботи над проектом, ступінь деталізації проекту і т.д.

"Ми готові повністю вас підтримувати, тому що для нас це не тільки цікаве завдання зробити консультаційний проект, ми знаємо, що ви робите і хочемо, щоб у вас все вийшло, щоб бізнесу - і українському, і світовому - комфортно працювалося в Україні", - сказав представник "Ernst & Young" Артем Козловський.

У рамках другого етапу відбору міністром було запропоновано "Ernst & Young" та PricewaterhouseCoopers ("PwC Україна") підготувати пропозиції щодо етапів, орієнтовним графіком робіт і організаційного забезпечення реалізації проекту з модернізації міністерства.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування