Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Україною керує успішний письменник - швейцарське видання

Середа, 24 квітня 2013, 11:09

Президент України Віктор Янукович вкрай успішний письменник.

Таку думку склало швейцарське видання Neue Zürcher Zeitung, яке цитує Инопресса.

"Мабуть, в Україні на чолі держави стоїть вкрай успішний автор. Принаймні, такий висновок можна зробити з декларації доходів за 2012 рік, яку президент нещодавно представив громадськості", - йдеться в статті.

"Крім заробітної плати розміром майже в 100 тисяч доларів і доходів від статку в 500 тисяч доларів, Янукович вказав авторські гонорари в розмірі майже 2 мільйони доларів за публікацію книг. За даними Kyiv Post, дохід президента за минулий рік приблизно в чотири рази перевищує доходи сім'ї Барака Обами", - пише видання

"Гонорари виплатило видавництво "Новий світ" на батьківщині Януковича, у Донецьку. У суму входить не тільки оплата таких бестселерів, як "Рік в опозиції" або "Рік у владі", але і гонорар за всі книги, які Янукович напише в майбутньому" , - продовжує автор.

"Опозиційний тижневик "Дзеркало тижня" підрахував, що загальний тираж книг президента повинен становити більше 6 мільйонів екземплярів, щоб угода була потенційно вигідною для видавництва. Однак книг Януковича в магазинах і бібліотеках практично не знайти", - сказано в статті.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...