На ТВі почалися перші звільнення

Середа, 24 квітня 2013, 15:37

Журналіста ТВі Павла Шеремета, який вів програму "Проти ночі", звільняють з телеканалу.

Про це він написав у своєму Twitter.

"Дочекався - мене звільняють з каналу ТВі руками колишнього нібито чесного журналіста Шевченка. Просять прийти і забрати повідомлення в кадри", - написав він.

 Скріншот з Twitter Шеремета

Раніше Микола Княжицький заявив Шеремету, що йому неприємно, коли громадянин іншої країни (Шеремет - УП) ставить йому питання.

"Тепер дійшла черга і до мене. Княжицький сказав, що громадянин іншої країни, тобто я, не може ставити політичні питання", - написав Шеремет в Twitter.

Повідомлення про звільнення, видане Шеремету
Повідомлення про звільнення, видане Шеремету
 Фото Елены Зориной

У свою чергу новий директор ТВі Артем Шевченко сказав ЛІГАБізнесІнформ, що звільнення Шеремета - законне: "Як і передбачено договором, за 30 днів до звільнення ми вручили йому повідомлення про те, що ми більше не потребуємо його послуг. Він більше не є співробітником телеканалу ТВі".

"Шеремет - провокатор. Всі його дії спрямовані на розвал колективу каналу. Крім того, мене не влаштовує якість його програми", - додав Шевченко, зазначивши, що програма Шеремета "Проти ночі" більше не буде транслюватися в ефірі ТВі.

Як відомо, TВi у вівторок повідомив, що його новим гендиректором телеканалу ТВі став Артем Шевченко, а новим інвестором - Альтман.

У той же час власник телеканалу Костянтин Кагаловський заявив про рейдерське захоплення каналу "за допомогою силових структур".

Пізніше колектив каналу ТВі, який хотів вийти в ефір, щоби заявити про власну позицію, не пустили в ефірну кімнату.

Колектив телеканалу вирішив стайкувати до вирішення конфлікту між власниками телеканалу.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування