Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Києві чоловіки намагалися увійти в метро з гранатою

Середа, 24 квітня 2013, 17:00

Міліцейський патруль затримав біля столичної станції метро "Вирлиця" двох чоловіків, які прямували у підземку з рюкзаками, набитими зброєю.

Про це повідомила помічник начальника Дарницького РУ ГУ МВС України у Києві Інна Гамалій, повідомляє державне агентство "Укрінформ".

"Патрульні міліціонери зупинили двох підозрілих чоловіків з величезними рюкзаками, у яких виявилися граната Ф-1, штик-ніж до автомата Калашнікова та 15 набоїв", - сказала Гамалій.

За її словами, правоохоронці терміново викликали вибухотехніків. Рух транспорту було перекрито.

"Фахівці, які прибули на місце події, викопали велику яму неподалік Вирлицького озера і там деактивували зброю", - зазначила представниця міліції.

Вона також поінформувала, що небезпечний вантаж перевозили батько та син, які цікавляться зброєю і зберігають її у своєму помешканні без необхідних дозволів.

"Чоловік не вбачав у своїх діях нічого небезпечного, і навіть не подумав, що граната може детонувати саме у вагоні метро", - зауважила Гамалій.

Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 263 КК "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами".

Санкція цієї статті передбачає позбавлення волі на строк від 2 до 5 років.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...