Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Питання Іващенка знову перенесли

Четвер, 25 квітня 2013, 09:44

Апеляційний суд Києва переніс на 12 вересня розгляд апеляції за скаргою прокурора, який домагався зміни екс-першому заступнику міністра оборони Валерію Іващенку умовного строку покарання на реальний.

Прокурор Голосіївського району Києва намагається оскаржити постанову Голосіївського районного суду, повідомляють Українські новини.

Засідання було перенесено за клопотанням прокурора у зв'язку з відсутністю Іващенка на судовому засіданні і його лікуванням.

Головуючий суддя Микола Худик повідомив, що колегія суддів, порадившись на місці, прийняла рішення перенести судове засідання на 12 вересня на 9:30.

Як повідомлялося, Іващенко побоюється, що українська влада може оголосити його в міжнародний розшук.

Екс-перший заступник міністра задоволений своїм перебуванням у Данії.

За його словами, він спочатку поїхав на лікування в Росію й там вирішив виїхати в Данію для одержання політичного притулку.

12 березня Вищий спецсуд по розгляду цивільних і кримінальних справ залишив у силі вирок Іващенка до 5 років позбавлення волі умовно.

Іващенко був засуджений за зловживання службовим становищем під час підписання в листопаді 2009 року плану санації по реалізації цілісного майнового комплексу державного підприємства "Феодосійський судомеханічний завод" (Крим).

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...