Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кагаловський про ТВі: Поважні люди такими методами не діють

Четвер, 25 квітня 2013, 10:29

Костянтин Кагаловський вважає, що за конфліктом навколо телеканалу ТВі не стоять серйозні гравці.

Про це він сказав в інтерв'ю "Українській правді".

Відповідаючи на питання, хто здійснив атаку на канал, Кагаловський сказав: "Я чув прізвища Радченка, Альтмана, Княжицького".

"Вони дрібні шахраї. Я думаю, що для серйозних людей - це дрібно, бруднувато. Якби серйозні люди хотіли відібрати канал, як казав Остап Бендер, вони б вибрали 400 набагато більш витончених способів", - заявив бізнесмен.

"Я думаю, що цей дріб'язок, він зараз метушиться, а потім піде по великих кабінетах і буде говорити: а от у нас канал, візьміть його, тільки заплатіть нам невеликі гроші, і робіть з ним, що хочете. Закривайте його до бісової матері", - сказав Кагаловський.

"Я не думаю, що серйозні люди стали б користуватися такого роду методами, примітивною, кримінально караною підробкою документів. Шановні люди таких вказівок виконавцям не дають", - вважає він.

Крім того, Кагаловський підкреслив, що ТВі "не має комерційної цінності".

"Ви ж розумієте - частоти відібрали, кабельних операторів відключили. Якщо цей канал буде завтра показувати якусь рутинну програму, звичайну, нудну, то він - не жилець. Просто економічно можна навіть не рахувати", - заявив він.

"Тому цей канал цікавий тим, що дає незалежну точку зору. Якщо цього не буде, канал не виживе. Нормальний інвестор з економічної точки зору інвестувати в цей канал не буде. Тому канал можна тільки закрити або перепрофілювати в музичний", - вважає бізнесмен.

Повний текст інтерв'ю читайте тут.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: