Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко: єдиний кандидат у мери Києва має "працювати" з конкурентами

Четвер, 25 квітня 2013, 10:46

Кандидати в мери Києва з числа громадських активістів мають отримати квоту в списку опозиції на виборах в мажоритарних округах до Київради.

Таку думку озвучив екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко під час зустрічі із громадськими активістами групи САМ, повідомляє прес-служба політика.

"Я вважаю, що опозиція в будь-якому разі зобов’язана висунути єдиного кандидата в міські голови. Логічно це зробити до завершення повноважень нинішньої Київради і Дня Києва", - упевнений він.

"І не важливо, чи регіонали через Конституційний суд призначать ці вибори в незручний для опозиції та киян серпень, чи взагалі вкрадуть у киян право обирати владу - головне продемонструвати здатність опозиції домовлятися про єдиного кандидата", - наголосив політик.

За словами Луценка, "цей єдиний кандидат мусить потім публічно сісти за стіл з представниками громадянського суспільства і взяти на себе певні зобов’язання перед столичною громадою".

"Кандидати з числа громадських активістів мають отримати квоту в списку єдиних кандидатів від опозиції в мажоритарних округах до Київради", - додав він.

"Все це зробить Київські вибори репетицією до переможного алгоритму дій на президентських виборах-2015. Це ще й підтвердить статус Києва як моделі постконфліктної української нації, де об’єднуються різні, де навчилися чути і поважати інших, де отримують задоволення від різноманітності", - резюмував Луценко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...