Томенко лякає своїх партійців долею проекту Ющенка

П'ятниця, 26 квітня 2013, 12:24

Єдина партія на базі "Батьківщини" повинна бути створена знизу, а не проголошена у Києві.

Про це заявив депутат від "Батьківщини" Микола Томенко під час спілкування з громадськими діячами та активістами у Херсоні, коментуючи пропозиції щодо створення єдиної партії на базі Об’єднаної опозиції.

"У нас не змінилася стратегія щодо необхідності створення впливової, єдиної політичної партії європейського типу", - зазначив він.

"Водночас, необхідність мати саме демократичну партію за європейськими взірцями вимагає від нас адекватного підходу до її створення", - додав політик.

За словами Томенка, існує дві концепції створення такої партії: так званого "революційного створення партії згори" і "еволюційного створення партії знизу".

Він переконаний, що у разі створення нової партії у Києві кількома партійними вождями, вона може повторити історію "Нашої України".

"Необхідно, щоб партія була створена після відповідних дискусій та організаційної роботи, починаючи з місцевих організацій – від місцевої партійної організації до обласних, а потім вже у Києві був зафіксований факт її створення", – зазначив політик.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування