СБУ перевіряє, чи дійсно "добрий" киянин був затриманий у США із вибухівкою

П'ятниця, 26 квітня 2013, 12:44

Громадянин Микита Панасенко, якого нібито затримали із вибухівкою у США, у поле зору правоохоронних органів України не потрапляв.

Про це у п’ятницю повідомляє прес-служба Служби безпеки України.

У СБУ уточнили, що наразі здійснюється перевірка повідомлень ЗМІ щодо затримання правоохоронними органами США уродженця Києва Панасенка, студента університету у штаті Нью-Джерсі, та висунення йому обвинувачень у незаконному зберіганні вибухових речовин та пристроїв.

"Попередньо встановлено, що особа з таким ім’ям і прізвищем дійсно до переїзду у 2010 році на постійне місце проживання у США мешкала в Україні разом з родиною", - уточнили у відомстві.

"У цей період громадянин Панасенко та члени його родини у поле зору правоохоронних органів України не потрапляли. Дані щодо їхньої можливої причетності до діяльності міжнародних терористичних, екстремістських та радикальних організацій та організованих злочинних угруповань відсутні", - заявили в СБУ.

Спільно з іноземними партнерськими спецслужбами здійснюються заходи з ідентифікування цієї особи з особою, затриманою в США.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування