Радник Путіна: Євросоюзу від України потрібна тільки дешева робоча сила

Субота, 27 квітня 2013, 00:56

Європейському союзу від України нічого не потрібно, окрім дешевої робочої сили.

Про це заявив радник президента Росії Сергій Глазьєв в ефірі програми "Шустер Live".

"Коли ви українському виробнику скажете, що не потрібен тобі російський ринок, він подумає, що ви не зовсім розумієте, де ви знаходитеся. Для більшості українських виробників продовольства, крім російського ринку, більше немає ніякого", - вважає він.

"Ви раділи за високі технології. Участь України в Митному союзі якраз і дає різке збільшення частки високотехнологічних продуктів в українському експорті. Тому що у нас спільна авіаційна промисловість, ракетно-космічна, атомне машинобудування. Тому розрахунки показують, що створення Митного союзу різко знижує витрати на перетин кордону", - сказав радник.

"У кожному українському виробі ракетно-космічного або авіаційного комплексу 50% російської комплектації, тому митний кордон дуже здорово по цьому б'є. Зняття митного кордону дає можливість виробляти разом конкурентоспроможну продукцію, що ми і робимо в літакобудуванні, в ракетно-космічних технологіях. Але митний кордон цьому заважає", - додав Глазьєв.

"Якщо ви думаєте, що Європейський союз буде за вас розвивати тут високі технології, це найбільша помилка. Не потрібні Європейському союзу ні українські літаки, ні атомне машинобудування, ні ракетно-космічна техніка", - вважає він.

"Що потрібно Європейському союзу від України? Елементарний здоровий глузд підказує, що нічого, крім дешевих робочих рук, ЄС від України не потрібно...", - додав радник Путіна.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News