Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мер Сум заклався на пляшку, що на мітинг опозиції прийде мало людей

Субота, 27 квітня 2013, 12:18

Мер Сум Геннадій Мінаєв вважає, що в мітингу опозиції, який відбудеться у суботу в обласному центрі в рамках акції "Вставай, Україно!", візьмуть участь не більше 1217 чоловік.

Про це він написав напередодні на своїй сторінці в Facebook, не аргументуючи при цьому нічим таке число, повідомляє УНІАН.

"Робимо ставки. Я ставлю пляшку віскі, що залишилася у мене… на те, що в акції з 10000 заявлених учасників на площі перед "Кривою Хатою" (будівля облдержадміністрації) візьмуть участь не більш як 1217 чоловік, в основному привезених партійців із районів області. P.S. Жодних трамваїв, тролейбусів та інших "бар`єрів". Шлях і площа вільні", - написав мер міста і додав, що сам поїхав до Києва.

"Переговорив сьогодні вранці з двома групами сумчан. Можна сказати, що вийшли бесіди з фокус-групами. Разом з іншими обговорюваними питаннями, запитав про їхнє ставлення до мітингу опозиції. Відповіді були на 100% очікувані – "Навіщо воно нам треба?!". Причому, це пов`язано не з городами і дачами, а з тезами і гаслами опозиції. Вірніше, з їх несамовитою відсутністю. Немає ідеології, немає спільної мети з людьми, з народом, якщо писати пафосно. "Вузьке коло цих революціонерів. Страшно далекі вони від народу..." Самі знаєте, хто це написав", - відзначив Мінаєв.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...