Ахметов оформив на себе апартаменти в Лондоні

Вівторок, 30 квітня 2013, 17:21

Компанія СКМ перевела об'єкт нерухомості в комплексі One Hyde Park (Лондон) у власність акціонера СКМ Ріната Ахметова.

Про це йдеться в повідомленні на сайті СКМ.

"Акціонер СКМ Рінат Ахметов прийняв рішення перевести апартаменти з власності компанії СКМ в особисту власність", - сказано в ньому.

У СКМ уточнили, що апартаменти в комплексі One Hyde Park були придбані в 2007 році дочірньою компанією групи СКМ як портфельної інвестиції.

"Всі податки і збори у зв'язку з придбанням даного об'єкта нерухомості були сплачені згідно з чинним законодавством. Всі витрати з переоформлення й утримання цих апартаментів пан Ахметов сплатив з власних коштів", - йдеться в повідомленні.

Апартаменти Ахметова у One Hyde Park. Фото ibtimes.com 

Раніше повідомлялося, в 2011 році компанія "Систем Кепітал Менеджмент", що належить Ахметову, купила найдорожчу квартиру у Великобританії за 136 мільйонів фунтів.

Перед тим стало відомо, що українські адвокати допомогли невідомому клієнту придбати у Лондоні триповерховий пентхаус з видом на Гайд-парк за рекордну для всієї історії Британії суму 136 мільйонів фунтів.

Апартаменти в кількості дві одиниці загальною площею 2,2 тисячі квадратних метрів продані покупцю, ім'я якого не розголошувалося, за посередництва українських адвокатів.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News