Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк: троє депутатів відкликали свої заяви про вихід з "Батьківщини"

Четвер, 4 квітня 2013, 11:53

Лідер фракції "Батьківщини" Арсеній Яценюк продемонстрував заяви трьох опозиційний депутатів про відкликання їх заяв про вихід з фракції.

Про це повідомляє кореспондент "Української правди".

Як відомо, раніше на альтернативному засіданні більшості на Банковій спікер Володимир Рибак зачитав заяви депутатів Олега Канівця, Віталія Немілостивого, Романа Стаднійчук і Ігора Скосара про вихід зі складу фракції "Батьківщини".

За словами Яценюка, заяви, датовані сьогоднішнім числом, написали Немилостивий, Стаднійчук та Скосар. "Вони особисто пішли реєструвати ці заяви в апараті Верховної Ради", - сказав Яценюк "Українській правді".

Заява Ігоря Скосара. Фото УП
Заява Ігоря Скосара. Фото УП
Заява Віталія Немілостивого. Фото УП
Заява Віталія Немілостивого. Фото УП
Заява Романа Стаднійчука. Фото УП
Заява Романа Стаднійчука. Фото УП

Водночас опозиціонер Анатолій Гриценко заявив, що Канівець написав заяву про вихід з фракції "на знак протесту проти травлі, яку йому організував куратор "Батьківщини" у Львівській області, депутат Віктор Швець".

"Він писав Яценюку і Турчинову – якщо ви не відкличете Швеця, я вийду з фракції. Він погоджував зі мною своє рішення. Я писав Яценюку і Турчинову, щоб вони відкликали Швеця", - зазначив Гриценко.

Водночас, за його словами, Канівець не приєднається до більшості. "Він не тушка, він не піде у більшість. Це була реакція на його дискредитацію з боку Швеця", - додав Гриценко.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування