"Регіонали" хочуть психіатричного обстеження для опозиції

П'ятниця, 5 квітня 2013, 10:51

Член фракції Партії регіонів Володимир Медяник заявляє, що всі, хто хотів у четвер брати участь в "виїзному засіданні", міг без проблем це зробити.

Про це він заявив в ефірі каналу Рада.

"Всі без винятку, хто хотів брати участь в роботі всі прийшли. Прийшла і Партія регіонів, прийшла і Комуністична партія, прийшло і багато позафракційних", - сказав він.

"Усі, хто хотів працювати, прийшли. Двері були відкриті для всіх", - додав він.

А "регіонал" Сергій Горохов, говорячи про ймовірність розгляду в парламенті наступного пленарного тижня питання про відставку Кабміну Миколи Азарова, сказав:

"Будь-який комітет може приймати те чи інше рішення, воно може виноситися на пленарне засідання і більшістю депутатів воно може бути прийняте або ні".

"Але ми сьогодні вранці обговорювали з колегами такий момент, що, напевно, необхідно внести такий законопроект до Верховної Ради про примусове психіатричне обстеження, яке було раніше - ще з часів Радянського Союзу", - сказав він.

"Але ми бачимо, дійсно, сьогодні очі деяких наших колег з опозиції, які не зовсім, на наш погляд, адекватні. Цьому потрібно вже давати оцінку не нам, а лікарям", - сказав Горохів.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...