Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Горіна образилась, що їй не вірять про струс мозку і показала документ

П'ятниця, 5 квітня 2013, 16:35

Депутат Партії регіонів Ірина Горіна, яку "обстріляли" снігом та землею під Верховною Радою, оприлюднила документи як доказ про те, що вона перебуває у лікарні.

Про це повідомила прес-служба ПР.

"Чомусь суспільству нав'язувався лише той відеозапис, який відображає тільки частину інциденту, що стався зі мною. Тому я б хотіла звернути увагу на те відео, яке також було і є в доступі, але яке чомусь було проігноровано", - заявила вона.

"Саме там чітко повністю зафіксований інцидент: молодий чоловік у червоній шапці буквально перед вулицею Інститутською наздогнав нас і кинув шматок землі, і саме цей шматок влучив у мене і травмував мене", – сказала Горіна, давши посилання на ролик у якому видно хлопця у червоній шапці, але не видно, що він влучає чимось у депутатку.

Горіна оприлюднила докази того, що у неї струс мозку
Горіна оприлюднила докази того, що у неї струс мозку

"Дуже неприємно, що мені, коли я перебуваю в лікарні, доводиться виправдовуватися. І найнеприємніше, що окремі опоненти нездатні по-людськи ставитися до таких понять, як життя і здоров'я інших", - заявила Горіна.

Горіна оприлюднила докази того, що у неї струс мозку
Горіна оприлюднила докази того, що у неї струс мозку

"Як можна говорити: "Добре, що вдарили, мало ще дали! Це все вона сама придумала!"? Ті люди, які коли-небудь зі мною стикалися, знають, що я б ніколи такого не придумала. Як можна про себе щось придумувати, лягати в лікарню, якщо можна бути із сім’єю, з дітьми?" - заявила вона.

Як відомо, 2 квітня Горіна заявила, що після закриття вечірнього засідання Ради люди, які були на мітингу, закидали її та інших жінок-депутатів, землею і льодом.

2 квітня о 21.20 Горіна звернулася до міліції  з заявою про те, що її обкидали сніжками невідомі особи з числа учасників політичної акції. Столична міліція відкрила кримінальне провадження за фактом хуліганських дій у відношенні народного депутата.

Пізніше Горіна заявила, що її хотіли вбити, і була госпіталізована зі струсом мозку.

Вранці 3 квітня правоохоронці викликали на допит близько 5 активістів "Свободи" у справі про "обстріл" сніжками. Ввечері хлопців відпустили під тиском народних депутатів.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...