Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко доставлять до суду тільки за рішенням Януковича - Власенко

Понеділок, 8 квітня 2013, 17:45

Сергій Власенко вважає, що Юлію Тимошенко доправлять на засідання суду у справі ЄЕСУ лише за особистим рішенням президента Віктора Януковича.

Про це він сказав, коментуючи заяву прокурора Харківської області про те, що Тимошенко можуть доправити на засідання 12 квітня, пише "Інтерфакс-Україна".

"Все, що стосується справи Юлії Тимошенко, залежить не від прокурора області Тюріна, не від начальника колонії Колпащікова, а особисто залежить від Віктора Януковича. Якщо буде команда силою везти Тимошенко до суду, її привезуть - до Харкова, до Києва, куди завгодно", - вважає Власенко.

"Ймовірність доправлення Юлії Тимошенко до будь-якого суду безпосередньо пов'язана з рішенням Віктора Януковича", - додав він.

На підтвердження своїх слів Власенко нагадав, що камери відеоспостереження в палаті екс-прем'єра були демонтовані того ж дня, коли Янукович на прес-конференції дав зрозуміти, що не заперечує проти їх демонтажу.

Власенко заперечує, що Тимошенко штучно затягує розгляд справи ЄЕСУ.

Він також спростував заяву Тюріна про відсутність рішення Верховного Суду про закриття справ щодо ЄЕСУ стосовно Тимошенко.

"Стосовно тих обвинувачень, які інкримінують їй в Харкові, є рішення Верховного Суду України, ухвалене на спільному засіданні двох палат 11 листопада 2005 року. Якщо пан Тюрін не знайомий з ним, то я рекомендую йому зайти як мінімум на сайт "Батьківщини" або на сайт Юлії Тимошенко і ознайомитися із зісканованим цим судовим рішенням…", - сказав Власенко.

Як відомо, раніше прокурор Харківської області Тюрін заявив, що Тимошенко можуть доправити до суду 12 квітня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування