Рибак підписав декілька "виїзних"законів і передав Януковичу

Понеділок, 8 квітня 2013, 18:42

Голова Верховної Ради Володимир Рибак підписав і спрямував на підпис президенту декілька законів, ухвалених на "виїзному засіданні" більшості 4 квітня.

Зокрема, чотири законопроекти з розглянутих тоді значаться як відправлені на підпис президенту на сайті Верховної Ради.

Це – проект закону про внесення змін до держбюджету на цей рік щодо функціонування Міністерства доходів і зборів та Державної служби України з надзвичайних ситуацій (№2408), яким виділено 5,89 млрд гривень з держбюджету для Міндоходів та 1,72 млрд гривень для Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Також це – проект закону про внесення змін закону про держбюджет щодо державних гарантій (№2476), яким Верховна Рада дозволила Кабміну надавати держгарантії за зобов'язаннями Українського банку реконструкції та розвитку в рамках обсягу, встановленого законом про держбюджет на 2013 рік.

Також на підпис Віктору Януковичу передано законопроект про внесення змін до Бюджетного кодексу щодо визначення деяких доходів бюджету (№2177), яким у законодавство вносять уточнення щодо деяких зборів.

Крім того, Рибак підписав ухвалений 4 квітня проект закону про внесення змін до закону про держбюджет щодо створення сприятливих умов для розвитку системи кредитування агропромислового комплексу (№2655)

При цьому щодо решти законопроектів, ухвалених більшістю 4 квітня поза будівлею парламенту, спікер, судячи усього, ще визначається.

Зокрема, на сторінці законопроекту №1244 щодо призначення пенсії батькам, які виховали п'ятеро і більше дітей, значиться лише, що цей закон "прийнято".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування