На підприємства опозиціонера з Первомайська увірвалися правоохоронці – депутат

Субота, 11 травня 2013, 10:12

У п'ятницю близько 30 представників правоохоронних органів увірвалися на підприємства Аркадія Корнацького в Первомайському районі Миколаївської області.

Про це повідомив депутат Андрій Парубій на своїй сторінці у facebook.

"Сьогодні правоохоронці увірвалися до складських приміщень, позрізали болгарками замки й почали незрозумілі маніпуляції із майном, яке знаходилося там", - написав він, посилаючись на слова представників підприємства.

За словами Парубія, "репресії розпочалися відразу після того, як опозиціонер на цьому тижні повернувся в Україну".

Фото сайту НикВести
Фото сайту "НикВести"
Фото сайту "НикВести" 

Як відомо, ЦВК відмовилася встановлювати результати виборів у 132 окрузі (Первомайськ), де Корнацький балотувався від "Батьківщини", через масові порушення.

Спочатку за результатами підрахунку 100% протоколів переможцем став опозиціонер, однак протягом декількох годин дані змінилися на користь кандидата від Партії регіонів Віталія Травянко.

У розпал кампанії Корнацький був змушений виїхати за межі України після того, як на нього почали тиснути силові структури.

Тоді, в ході виборчої кампанії вже була арештована фінансовий директор його підприємства Людмила Нікіткіна, а за сім'єю Корнацького, за його словами, було організоване стеження.

Кандидат неодноразово робив досить різкі заяви в українських і зарубіжних ЗМІ, звинувачуючи і губернатора Миколи Круглова і навіть Генерального прокурора Віктора Пшонку у спробі відібрати у нього бізнес.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News