Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Посол при ЄС похизувався, що прогрес є щодо 8 із 11 вимог союзу

Понеділок, 13 травня 2013, 15:50

Постiйний представник України при Європейському Союзi Костянтин Єлiсєєв вiдзначає прогрес Києва на шляху євроiнтеграцiї, зокрема, в переговорному процесi з ЄС.

Про це він сказав на брифiнгу в Києвi в понеділок, передає "Інтерфакс-Україна".

"Процес триває, ми наполегливо працюємо. За нашими пiдрахунками, ми досягли рiзного роду прогресу у восьми з одинадцяти сфер, якi чiтко визначено у висновках Ради мiнiстрiв Євросоюзу в груднi минулого року та в пiдсумковiй заявi самiту (Україна-ЄС)", - сказав Єлiсєєв.

Вiн, зокрема, нагадав, що останнiм часом вiдбулася низка важливих заходiв за лiнiєю Україна-ЄС.

Йдеться про вiзити до Брюсселя секретаря Ради нацiональної безпеки i оборони Андрiя Клюєва, урядової делегацiї на чолi з першим вiце-прем'єром Сергiєм Арбузовим та iнших.

"Я думаю, що всi цi подiї свiдчать про те, що у нас активно вiдбувається процес не лише виконання тих критерiїв, якi ми визначили за пiдсумками самiту в лютому цього року, а й з тим, щоб активно розвинути той потенцiал, який є в спiвпрацi мiж Україною та Євросоюзом. А вiн, ви бачите, дуже багатий", - сказав вiн.

Єлiсєєв також висловив переконання, що найближчим часом iз вiдновленням роботи Верховної Ради українськiй сторонi "буде що показати у Брюсселi".

"Те, що ми зафiксували на паперi, впроваджуватиметься в життя", - пiдсумував постпред України при ЄС.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування