У Партії регіонів очікують появи фракції депутатів-перебіжчиків

Вівторок, 14 травня 2013, 14:37

У Партії регіонів не виключають, що в Раді з'явиться нова фракція, до якої увійдуть депутати-перебіжчики.

Про це заявив народний депутат від партії більшості Владислав Лук'янов, коментуючи прогнози політологів про можливий масовий вихід депутатів з опозиції, пише УНІАН.

"Допускаю, що найближчим часом у парламенті може з'явитися нова фракція, яка могла б серйозно вплинути на настрої депутатів. Більше того, це може бути серйозною альтернативою тому "горлопанству" і відсутності розсудливою позиції, яке є сьогодні в опозиції", - заявив Лук'янов.

Відповідаючи на запитання, в якому ключі парламентська більшість буде співпрацювати з фракцією, якщо її очолить, наприклад, Анатолій Гриценко, регіонал зазначив:

"Гриценко - непоганий оратор, у нього достатньо великий досвід роботи на державних посадах".

Тим часом, в опозиційному таборі з побоюванням коментують рецидив відтоку депутатів.

Від квітневого вчинку депутатів Олега Канівця, Віталія Немілостівого, Романа Стаднійчука, а також Ігоря Скосарева, які покинули фракцію "Батьківщини" ще відходять.

"Ми розраховували, що подібного взагалі не буде. Кожен такий випадок для нас є шоком. Тому я не можу прогнозувати, чи будуть такі ситуації. Я сподіваюся, що мої колеги - гідні і шановні люди" - заявила народний депутат від фракції "Батьківщина" Ксенія Ляпіна.

У теж час, депутат зазначила, що будь-які заходи щодо запобігання "перебіжок", а також щодо зміцнення дисципліни не приймаються.

"Ми що, в піонерській дружині? Це найвищий законодавчий орган. Які можуть бути заходи, крім відповідальності перед народом?!", - обурилася Ляпіна.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування