Колесніченко не хоче у Європу через "це місце"

Вівторок, 14 травня 2013, 16:28

У фракції Партії регіонів сформувалася група, яка має намір блокувати прийняття законопроекту, що передбачає легалізацію прав сексуальних меншин.

Про це повідомив депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко, якого цитують "Коментарі".

За його словами, у вівторок на засіданні фракції він озвучив рішення Синоду Української православної церкви, а також свою позицію про неприпустимість голосування за даний законопроект.

"Мене підтримали практично всі депутати, і, незважаючи на те, що були спроби схилити нас до голосування за цей проект закону з посиланнями на євроінтеграцію, безвізовий режим, фракція була одностайна", - розповів регіонал.

"Розуміючи, що треба працювати з нами, було прийняте рішення, що ми його (законопроект №2342) не відхиляємо (ми запропонували зняти його з голосування), було запропоновано відкласти його розгляд", - поділився подробицями Колесніченко.

За його словами, у "Регіонах" утворилася група депутатів, які категорично проти ухвалення даного законопроекту.

"Група депутатів фракції Партії регіонів вже оголосила гасло "Ми в Європу, але тільки не... через це місце". Тому якщо мені потрібно через це місце йти в Європу, то мені ця Європа не потрібна", - зазначив Колесніченко.

Депутат уточнив, що у вівторок вся фракція проголосувала проти цього закону.

"Я розумію, що буде застосована сильна артилерія. Не знаю, чи будуть загрожувати, або щось ще", - розповів Колесніченко.

На питання, хто саме буде загрожувати, Колесніченко відповів: "Не знаю. Хто пропонує? Влада пропонує голосувати цей закон, а фракція не хоче його голосувати".

"При цьому ми цю позицію викладали вже неодноразово. При цьому вже неодноразово було прийняте рішення на фракції не ґвалтувати депутатів і відпустити у вільне плавання", - підкреслив депутат.

Як відомо, в Партії регіонів ухвалили рішення перенести розгляд законопроекту про легалізацію прав сексуальних меншин.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування