Суд знову переніс розгляд касації на вирок Ландіку

Четвер, 16 травня 2013, 11:02

Вищий спеціалізований суд з розгляду цивільних і кримінальних справ переніс на 20 червня розгляд касаційної скарги на вирок Роману Ландіку.

Про це сказав головуючий суддя, пишуть "Українські новини".

Суддя повідомив про те, що Ландік не з'явився до зали судового засідання у зв'язку з хворобою, на даний момент він знаходиться на стаціонарному лікуванні і просить не розглядати справи за його відсутності.

Прокурор Галина Підвербна підтримала дане прохання Ландіка про перенесення.

Крім того, адвокат Наталія Суслікова надала суду оригінал довідки з Луганської міської лікарні про те, що вона перебувала на стаціонарному лікуванні.

Як відомо, раніше судове слухання було перенесене на 16 травня у зв'язку з хворобою адвоката Ландіка Суслікової.

19 січня Ленінський районний суд Луганська засудив Ландіка за побиття дівчини до 3 років позбавлення волі умовно з випробувальним терміном 2 роки, а також ухвалив звільнити його з-під варти в залі суду під підписку про невиїзд.

Ландік обвинувачувався в тому, що в ніч на 5 липня 2011 побив потерпілу - Марію Коршунову - в ресторані "Баккара" в Луганську.

При цьому 1 грудня Ландік попросив суд залучити Коршунову до кримінальної відповідальності, так як, на його думку, під час конфлікту в ресторані з її боку була спроба його вбивства, оскільки Коршунова завдала йому тілесні ушкодження, після яких йому знадобилася медична допомога.

Сторона звинувачення при цьому вбачала в діях Ландіка під час конфлікту зухвалість та агресію по відношенню до постраждалої.

Сам Ландік також заявляв, що вважає себе заручником політичних репресій.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування