Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В "Батьківщині" закликали мітингувальників бити ДАІшників по дорозі в Київ

Четвер, 16 травня 2013, 15:14

Голова черкаського обласного осередку "Батьківщини" Анатолій Бондаренко радить активістам, яких не пускатимуть до столиці на марш опозиції, перекривати дорогу та битися з ДАІ.

Про це Бондаренко заявив в інтерв’ю "Прочерку".

За його словами, вказівка не пускати автобуси з опозиціонерами до Києва була завжди. Тому скарги деяких опозиціонерів, що активістів не пускають до столицы на акцію "Вставай, Україно!" 18 травня – "це така відмазка з деяких областей".

"Треба було бути готовим до цього. Я так думаю, що не пускають лише слабких", - зазначив опозиціонер.

На уточнююче питання, чи битися з ДАІшниками, якщо вони зупинять автобуси з активістами, Бондаренко заявив: "Битися! Хай не жують соплі! Бо хто хоче доїхати, той доїде".

"Як можна затримати автобус з 40 особами? Вийшли, перекрили дорогу, як ми робили це раніше, ще в часи Помаранчевої революції, і всі зразу пускають", - додав представник черкаського осередку "Батьківщини".

За його словами, з Черкащини на акцію в Київ вже зібралося їхати близько тисячі осіб.

Також Бондаренко повідомив, що за його інформацією влада дає рознарядку скликати по області держслужбовців на альтернативний мітинг у столицю.

"От знаю про рознарядку з Партії регіонів привезти, наприклад, з Лисянського району до сотні осіб, з Драбівського району 300", – зазначив опозиціонер.

Нагадаємо, 18 травня на Європейській площі в Києві відбудеться мітинг у рамках всеукраїнської акції "Вставай, Україно!".

Разом з акцією опозиції під егідою Партії регіонів відбуватиметься акція "Всеукраїнський антифашистський марш "У Європу - без фашистів!". Завершиться ця акція там само, де буде мітингувати опозиція – на Європейській площі в Києві, 18 травня.

Також стало відомо, що 18 травня в Житомирській, Чернігівській, Черкаській областях у до 15:00 не їздитимуть приміські автобуси в напрямку Києва. Автоперевізники відмовляються коментувати ситуацію, при цьому водії відзначають, що компаніям загрожують забрати ліцензії на перевезення у разі виходу на маршрут.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування