Опозиція та "антифашисти" влаштують сутички заради самопіару, - СБУ

П'ятниця, 17 травня 2013, 10:33

Окремі політичні лідери та активістів планують використати акції 18-19 травня в Києві для провокування фізичних сутичок.

Про це заявили у прес-службі СБУ з посиланням на інформацію,  що надходить до правоохоронних органів.

Також правоохоронцям стало відомо про наміри учасників акцій "інспірувати порушення громадського порядку, інші протиправні прояви з метою популяризації власних політичних сил, навіть шляхом завдання шкоди життю та здоров’ю громадян і міжнародному іміджу України".

Реклама:

"Завдання із попередження протиправних проявів та недопущення дестабілізації ситуації в країні покладається на Міністерство внутрішніх справ та Службу безпеки Україні", - зазначили силовики.

"Правоохоронні органи реагуватимуть на кожний протиправний вчинок, незалежно від приналежності правопорушників до тієї чи іншої політичної сили", - заявили в СБУ.

Також у відомстві нагадали, що за вчинення протиправних дій "винні особи нестимуть передбачену законодавством кримінальну та адміністративну відповідальність".

ВІДЕО ДНЯ

Як відомо, 18 травня в Києві пройде фінальна акція опозиції "Вставай, Україно!".

Її прихильники пройдуть маршрутом Європейська площа – вул. Михайлівська – Софійська площа. За даними Київської міськдержадміністрації, "Батьківщина" погодилася покинути Європейську площу на 15 хвилин раніше, о 12:15.

Партія регіонів нібито погодилася пересунути в часі свою акцію на одну годину й почати її на Європейській площі о 13:00.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування