Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Країни "Вишеградської четвірки" підтримали асоціацію Україна-ЄС

П'ятниця, 17 травня 2013, 22:16

Міністри закордонних справ країн "Вишеградської групи", Ірландії та Литви ухвалили заяву, в якій підтвердили підтримку підписання Угоди про асоціацію з Україною під час Вільнюського саміту "Східного партнерства".

Про це повідомила прес-служба Міністерства закордонних справ.

Згідно з інформацією, зустріч керівників зовнішньополітичних відомств країн "Вишеградської групи" та "Східного партнерства" відбулася в Кракові 17 травня.

Окрім очільників зовнішньополітичних відомств на зустрічі також були присутні Високий представник ЄС із закордонних справ та безпекової політики Кетрін Ештон, комісар ЄС з питань розширення та європейської політики сусідства Штефан Фюле.

Глави МЗС ухвалили заяву щодо Східного партнерства, у якій, зокрема, підтвердили підтримку підписання угоди про асоціацію з Україною під час Вільнюського саміту.

У документі міністри також висловили підтримку надання країнам Східного партнерства європейської перспективи, звернувши увагу на необхідність поглиблення та забезпечення сталості демократичних процесів у країнах-партнерах як умови подальшого зближення з ЄС.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування