Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк розчарував "регіоналів": це тільки початок

Субота, 18 травня 2013, 15:08

Лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк заявляє, що наступні мітинги акції "Вставай, Україно!" мають відбутися на День незалежності та на День свободи.

"Акція "Вставай, Україно!", яку ми проводимо зараз – це не завершення, як думають "регіонали", а тільки початок великого походу до подальшої перемоги. Вона завершиться, коли у нас буде інавгурація нового українського президента", - сказав він.

"Наступна акція повинна бути проведена на день української незалежності. Повинні її провести в кожному місті. До 24 серпня ми як опозиція проїдемо ще одну половину України. Ми обов’язково поїдемо в Донецьк", - заявив Яценюк. Люди почали аплодувати.

"Там також українці, там також люди", - заявив Яценюк і додав, що ніколи не дасть розколоти Україну.

Він також зазначив, що депутати від опозиції, яких обрали українці, "є інструментом в їхніх руках", і тому дуже важливо, щоб кожен українець "почав процес формування нашого українського національного активу, коли всі приходять, всі борються і всі знають, що саме народ в Україні визначає, хто керує в цій державі".

"Ми повинні чітко сказати – в Радянський союз, який називається митним союзом імені Путіна, ми не підемо", - сказав Яценюк.

"Ми підем в ЄС, там наше майбутнє. На цьому шляху ми повинні звільнити Юлію Тимошенко", - додав він.

Після закінчення промови Яценюк відійшов від трибуни, але повернувся: "Забув сказати – у нас 22 листопада День свободи. Зберемося в Києві?". "Так!", - відповіли люди.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування