Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіонали" звинуватили опозицію у змові з неонацистами

Субота, 18 травня 2013, 17:53

Учасники Антифашистського маршу звинувачують лідерів опозиційних сил у змові з українськими неонацистами.

Про це йдеться в резолюції учасників Всеукраїнського антифашистського мітингу "У Європу - без фашистів!", оприлюдненій на сайті Партії регіонів.

"Ми висловлюємо свій категоричний протест проти деструктивних і провокаційних дій радикальних політичних сил, які у своїй діяльності сповідують принципи нацистської ідеології, сприяють розпалюванню міжнаціональної та міжконфесійної ворожнечі в Україні", - заявили "регіонали".

"Нас обурює відверто погоджувальна позиція лідерів опозиційних сил, які заради задоволення своїх політичних амбіцій вступили в змову з агресивними націоналістами, фактично стали співучасниками і посібниками українських неонацистів", - йдеться у резолюції.

Учасники маршу називають своєю метою "відкрити очі кожного громадянина України, звернути увагу міжнародної громадськості на ту небезпеку, яку несе з собою відродження фашизму".

Автори резолюції наголошують, що не мають права залишати без реагування "підбурливі дії і заяви націоналістів, давати їм можливість безкарно продовжувати свою антигуманну діяльність".

"Ці самопроголошені "патріоти" на словах заявляють про свою любов до України, а своїми підлими діями свідомо і цілеспрямовано провокують громадянське протистояння, сіють ворожнечу і ненависть між представниками різних національностей і віросповідань", - підкреслили в ПР.

"Хочемо нагадати самопроголошеним "патріотам", що справжня, чи не показна любов до Вітчизни несумісна з проявами агресії і насильства", - наголошується в резолюції.

"Ми не дозволимо націоналістам-провокаторам порушити громадянський мир і злагоду, знищити європейські перспективи країни, не допустимо розпалювання міжетнічних конфліктів і ворожнечі", - заявили в ПР і закликали громадян України "бути пильними і не піддаватися на провокації націоналістів".

Крім того "регіонали" закликали правоохоронні органи "оперативно реагувати на антизаконні дії та антиконституційні заклики націоналістів".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування