Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У "Молодих регіонах" відхрещуються від побиття журналістів

Понеділок, 20 травня 2013, 13:51

Активісти "Молодих регіонів", у тому числі голова Білоцерківської молодіжної організації Василь Бойко не мають жодного відношення до побиття журналістів на мітингу в суботу.

Про це заявив голова "Молодих регіонів", народний депутат Андрій Пінчук.

"Ми провели внутрішнє розслідування. І я хочу заявити, що 18 травня Василя Бойка взагалі не було у Києві, він увесь день провів у місті Біла Церква на зустрічах. В жодній масовій акції 18 травня Бойко не приймав участь", - підкреслив Пінчук.

"Дуже прикро, коли людину безпідставно звинувачують у вчиненні злочину тільки через його схожість на фото", - додав він.

За його словами, він переконаний, що особи, які винні у нападі на журналістів, повинні бути знайдені та понести відповідальність згідно чинного законодавства.

Як відомо, у суботу, 18 травня, під час акцій у Києві група спортивних молодих людей влаштувала бійку з націоналістами на вулиці Велика Житомирська.

Бійку почали знімати кореспондент "П'ятого каналу" Ольга Сніцарчук і фотокореспондент "Ъ" Владислав Содель – і за це молодики побили їх до крові.

Пізніше журналісти виявили, що у нападі на Сніцарчук та Соделя брав участь голова Білоцерківської міськорганізації "Молодих регіонів".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування