Водій, якого не пропустили на дорозі, розстріляв авто кривдника

Понеділок, 20 травня 2013, 15:55

У Дніпропетровську водій легкового автомобіля відкрив стрілянину по автомобілю, який не пропустив його на дорозі, і зник із місця події.

Інцидент трапився у неділю на вулиці Свердлова, повідомляє з посиланням на прес-службу Головного управління МВС у Дніпропетровській області "Інтерфакс-Україна".

19 травня до міліції звернувся 53-річний чоловік, який повідомив, що невідомий вистрілив у бічне скло його автомобіля.

"Установлено, що потерпілий, рухаючись проспектом Кірова на своєму автомобілі, при повороті ліворуч на вул. Свердлова не пропустив автомобіль, який рухався в тому ж напрямку. На вул. Свердлова, коли легковушки їхали паралельно, водій автомобіля, якого заявник не пропустив, вистрілив по автомобілю свого "кривдника" із пневматичного пістолета, пошкодивши там бічне скло з боку водія", - говориться в повідомленні.

Співробітники міліції затримали 31-річного чоловіка, який управляв автомобілем за довіреністю. Знаряддя злочину – пневматичний пістолет калібру 4,5 мм – у затриманого вилучено.

За фактом події порушено кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (хуліганство) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі строком від 3 до 7 років.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News