Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тюремники обурені і кажуть, що Тимошенко веде себе аморально

Понеділок, 20 травня 2013, 19:07

У Державній пенітенціарній службі заявили, що слова екс-прем'єра Юлії Тимошенко про те, що її сусідку змушують давати неправдиві свідчення, неправдиві.

Про це повідомила прес-служба відомства.

"ДПтС обурює намагання засудженої Тимошенко обмовити свою сусідку, яка разом із нею перебуває в лікарняній палаті. Жінка навіть не здогадується з яких низьких власних мотивів її використовує засуджена Тимошенко, поширюючи неправду про начебто надання свідчення своєю сусідкою, і тим паче про її "сльози", - заявили пенітенціарії.

"Складається враження, що оскільки Тимошенко не вдалося змусити суспільство та Європейський суд з прав людини повірити у брехню щодо начебто її побиття працівниками виправної колонії, то вона вирішила той самий сценарій застосувати до своєї сусідки. Прикро констатувати, але подібні вчинки засудженої не можна називати інакше, як аморальними", - вважають у відомстві.

ДПтС також заявила про те, що неправдою є і заяви про перешкоджання доставці до суду Тимошенко.

"Як би не намагалась засуджена та її захисники оббрехати дії пенітенціаріїв, їм навряд чи вдасться змусити усіх пацієнтів та медичний персонал ЦКЛ № 5 забути про те, що кожного разу напередодні судового засідання автомобілі для конвою Тимошенко очікували на засуджену (на подвір’ї лікарні) по декілька годин", - заявили в ДПтС.

"Також, навряд чи у пацієнтів лікарні та медичного персоналу, як би того не прагнула засуджена, станеться амнезія щодо кількості візитів керівника Качанівської виправної колонії Ігоря Коплащікова до Тимошенко. Адже його постійно бачать і пацієнти, і лікарі закладу, коли він по декілька разів заходить до засудженої і на передодні судових засідань, і в день суду", - зазначили у відомстві.

Як відомо, Тимошенко у своєму щоденнику на "Українській правді" написала, що її сусідку по лікарняній палаті Людмилу намагаються примусити давати неправдиві свідчення.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування