Тимошенко впевнена, що харківський суд впорається без неї

Вівторок, 21 травня 2013, 08:25

У вівторок, в 10.00, почнеться чергове засідання Київського суду Харкова в справі про зловживання корпорації ЄЕСУ, Тимошенко в зал суду, швидше за все, доставлена не буде.

Раніше ДПтС повідомила, що керівництво Качанівської колонії, у якій відбуває покарання екс-прем'єр, прийняло рішення забезпечити необхідні умови для її етапування.

"Оскільки від Тимошенко постійно лунають докори, нібито в протидії співробітників пенітенціарної служби в питаннях її доставки на судові засідання, ДПтС інформує, що всі необхідні документи для організації етапування оформлені", - сказане в повідомленні.

"21 травня, як завжди конвой і автомобілі супроводу будуть чекати на рішення засудженої щодо її участі в судовому засіданні", - відзначається в повідомленні.

У той же час захисник екс-прем'єра Сергій Власенко заявив, що її позиція щодо участі в судовому засіданні в справі ЄЕСУ залишилася незмінною.

"Її позиція не змінилася. Юлія Володимирівна подала суду ряд клопотань, у тому числі й клопотання про закриття кримінальної справи у зв'язку з відсутністю складу злочину, оскільки ця справа вже закривалася Генпрокуратурою й законність закриття у зв'язку з відсутністю складу злочину в діях Тимошенко підтверджувалася Верховним судом", - заявив він.

"Юлія Володимирівна вимагає, щоб суд розглянув це клопотання на цій стадії в її відсутності", - сказав Власенко.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування