Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Влада готує версію, що нападник на журналістів – від опозиції

Вівторок, 21 травня 2013, 10:59

Влада готує версію про те, що хлопець, який побив журналістів, був найнятий опозицією.

Про це з трибуни парламенту заявив лідер фракції "Батьківщини" Арсеній Яценюк.

"Поки ми проводимо засідання Верховної Ради, в слідчому управлінні відбувається дійство. Знаєте, чому міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко не прибув на 10:30 до парламенту? Зараз вони вигадали версію, щоб зробити очну ставку в слідчому управлінні внутрішніх справ і показати, що Тітушко на прізвисько "Румун", який наймався Партією регіонів, заявить про те, що він наймався опозицією", - сказав він.

"І з цією новиною Захарченко приїде сюди. Це не новина, це брехня! Ви б’єте людей, журналістів, ви знущаєтеся над людьми, і ви за це понесете покарання", - додав Яценюк.

Він вкотре заявив, що "провокація, яка відбулася 18 травня, була зроблена з відома персонально Віктора Януковича, організовувалася секретарем РНБО Клюєвим Андрієм Петровичем, 1968 року народження, раніше не судимим".

"Організовувалася провокація Міністерством внутрішніх справ, яке мало всередині оперативний штаб з дискредитації і боротьби з опозицією. Працівники СБУ та всієї правоохоронної системи були задіяні до того, щоб задовольнити особистий страх Януковича перед українською опозицією", - сказав Яценюк.

За його словами, опозиція усвідомлює, що "цей прокурор, міністр і вся правоохоронна система ніколи ні за яких обставин не проведуть об’єктивне розслідування".

"Але папери не горять. Не зможете ви знищити ні людську пам’ять, ні ту зневагу, яку ви проявляєте по відношенню до українців. Вам нічого не забудуть. Прийшов час розкидати каміння, але прийде і час збирати. І це станеться на дострокових чи на строкових президентських виборах", - сказав Яценюк.

Водночас, як повідомляє 5 канал, їхню кореспондентку Ольгу Сніцарчук, яка постраждала під час масових акцій 18 травня у Києві, викликали правоохоронці для проведення слідчих дій.

Як їй повідомили у міліції – вони затримали нападника Вадима Тітушка, тож журналістка очікує на процедуру упізнання.

Як відомо, у вівторок зранку в інтернеті було поширено відеозвернення Тітушка, у якому він стверджує, що його найняла опозиція.

Втім, на численних відео, знятих журналістами, видно, що він та його товариші брали участь в Антифашистському марші Партії регіонів.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...