Фото і відеодокази брехні: Вуличні бойовики стояли під сценою ПР в розпал їхнього мітингу

Середа, 22 травня 2013, 13:22

Заява "регіонала" Андрія Пінчука та бойовика Вадима Тітушка про те, що молодики пішли з Європейської площі до початку мітингу ПР – не відповідає дійсності.

Це підтверджують фото та відео, зняті в день мітингу.

Так на фото і відео видно, як молодчики, які брали участь у бійки стояли на мітингу під час виступу Вадим Колесніченка.

Мітинг розпочався після приблизно о 13:10. Колесніченко виступав на мітингу після голови фракції ПР Олександра Єфремова та депутата Сергія Тігіпка. Їхні виступи тривали не менше 15 хвилин.

А вже після них виступав Колесніченко. Фото, яка була зроблена кореспондентом УП, була взята о 13:37, це понад 1,5 години з того моменту, як опозиція пішла з Європейської площі і на той час вже проводила свій мітинг.

Молодики в розпал мітингу ПР. Клікніть для збільшення 

Ці хлопці робили вигляд, що охороняють кран з камерою, яка знімала мітинг регіоналів. На їх бейджиках було написано "Дні Європи. Телебачення". Вони ще під сценою посварилися з журналістками УНІАН та "Української правди", вимагаючи відійти від огорожі.

Близько 14 години їм принесли кілька пачок води "Сорочинська", з якою вони пішли з-під сцени на вулицю Велику Житомирську іншим маршрутом, ніж колона опозиції – по Трьохсвятительській близько 13:55.

Як відомо, Пінчук, стверджуючи, що бойовики не мають стосунку до ПР, заявив, що молодики були перед сценою Партії регіонів, коли збирався мітинг опозиції.

Тітушко також казав, що вони пішли з Європейської площі через 20 хвилин після того, як колона опозиції пішла звідти.

Як відомо, 18 травня група спортивних молодих людей з Європейської площі, улаштували бійку з націоналістами на вулиці Велика Житомирська в суботу під час мітингів. При цьому міліція не втручалася.

Бійку почали знімати кореспондент  "П'ятого каналу" Ольга Сніцарчук і фотокореспондент "Ъ" Владислав Содель. Це не сподобалося молодикам, і вони побили журналістів до крові.

"Українська правда" й інші журналісти серед нападаючих пізнаали тих, хто раніше брали участь в рейдерському захопленні будинку вчительки Ніни Москаленко і на виборах до ВР.

До того ж журналісти зібрали докази того, що молодики, які охороняли підходи до майданчиків, де відбувався мітинг Партії регіонів, і ті, що били журналістів – ті самі особи.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування