Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович і Путін можуть зустрітися ще в травні

Субота, 25 травня 2013, 15:33

Посол РФ в Україні Михайло Зурабов не виключає проведення двосторонньої зустрічі президентів Росії та України Володимира Путіна і Віктора Януковича в Астані, де 28-29 травня пройде засідання Вищої Євразійської економічної ради.

Про це він заявив на спільному засіданні представників групи ВР з міжпарламентських зв'язків з РФ і групою Держдуми РФ зі зв'язків з парламентом України в суботу в Одесі, передає Інтерфакс-Україна.

"Найближчим часом, у найближчі дні відбудуться консультації на вищому політичному рівні... за наявною у мене інформацією, є висока ймовірність приїзду Віктора Януковича до Астани", - сказав Зурабов.

Відповідаючи на питання про ймовірність зустрічі в рамках заходу Януковича і Путіна, посол сказав: "Я нічого не знаю щодо цієї зустрічі. Але є висока ймовірність. Йдеться про 29-е число в Астані".

Раніше джерело в адміністрації президента України повідомило, що Янукович планує взяти участь у засіданні Вищої Євразійської економічної ради.

Вища Євразійська економічна рада - вищий орган управління Єдиного економічного простору (ЄЕП) ЄврАзЕС, що включає в себе глав держав і глав урядів країн ЄЕП.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...