Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Прокурори за рік обросли грошима і майном

Понеділок, 27 травня 2013, 15:21

Керівник кримської прокуратури В'ячеслав Павлов в 2013 році є самим цінним кадром у структурі обласних прокуратур.

Про це в понеділок пише "Фокус".

У середньому щомісяця він заробляє 30,5 тисяч гривень з урахуванням премій і відпускних.

А самим низькооплачуваним виявився нинішній прокурор Донецької області. Середньомісячний заробіток Олега Сюсяйло становить менше 18 тисяч гривень, що пояснюється недовгим перебуванням на нинішньому посту.

Прокурори обросли майном і грішми
Прокурори обросли майном і грішми.

Якщо ще в 2010 році місячне жалування обласного прокурора коливалося в межах 12-17 тисяч, то торік воно становило від 20 до 30 тисяч гривень.

Слідом за зарплатами поліпшення настало на житловому і інвестиційному фронтах. Так, змінив свої умови проживання прокурор Харківської області Геннадій Тюрін - за два роки у його сім'ї з'явилися 2 будинки, 5 квартир і 4 гаража.

Прокурор Миколаївщини Володимир Гальцов, який раніше очолював прокуратури Криму і Донецькій області, за два останні роки розширив житлову площу нерухомого майна своєї сім'ї зі 133,9 квадратів до 376.

Прокурори областей
Прокурори областей. Для збільшення натисніть на фото

Перестав бути найбіднішим обласним прокурором за рівнем особистого доходу глава полтавського відомства Андрій Миронов. У 2010-му він задекларував 68 тисяч гривень доходу, роком пізніше - 202 тисяч гривень, а торік вже 311 тисячі гривень.

Прокурор Житомирської області Ігор Проценко нарешті нажив майно. У декларації 2012 з'явилися дві квартири (54 кв. м. і 168,2 кв. м.), записані на сім'ю, і "нерухоме майно" площею 43 кв. м.

Генпрокурор та його заступники заробляють щомісяця до 5 тисяч доларів в еквіваленті, їздять на Lexus, Mersedes, BMW і Audi, володіють будинками, квартирами та земельними ділянками, оформленими як на себе, так і на сім'ю.

Багата Генпрокуратура
Багата Генпрокуратура. Для збільшення натисніть на фото

На банківських рахунках у еліти Генпрокуратури сумарно перебуває понад 1,1 мільйона доларів.

Найбільшим інвестором до статутного капіталу підприємств виявився екс-прокурор Києва, а нині заступник генпрокурора Юрій Ударцов з сумою 3,7 мільйона гривень.

Найбільш заможним за сукупним сімейного доходу в 2012-му став перший заступник генпрокурора Ренат Кузьмін, який задекларував 6,6 мільйона гривень. Лідер за особистого доходу - генпрокурор Віктор Пшонка, який заробив у 2012 році 1,1 мільйона гривень.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...