Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Син Джемільова лікувався в психіатричній лікарні

Вівторок, 28 травня 2013, 09:41

Син Мустафи Джемільова – Хайсер, що застрелив людину в понеділок, кілька років тому лікувався в психіатричній клініці.

Про це пише газета Вести.

"Я перебував у Сімферополі на зустрічі. І раптом мені подзвонив син і сказав: "Я вбив людину!". Звичайно, я відразу виїхав додому. П'ять років тому він лікувався у Львові в психіатричній клініці. Потім його виписали, він пив ліки й навіть одружився", - розповів Джемільов.

"А нещодавно в нього, очевидно, знову почалося загострення", - припустив він.

"Хоча ми цього й не помітили. Коли я був у від'їзді, він заліз через кватирку в мій закритий кабінет, взяв там рушницю з оптичним прицілом і нічого мені про це не сказав. У нього була пристрасть до зброї. У той день, коли відбулася трагедія, син стояв у вікна й возився з рушницею. Крутив - крутив... І, очевидно, випадково вистрілив", - розповів Джемільов.

"Звичайно, це страшне горе! Адже я сам запросив загиблого заробити в себе на прибудинковій території, тому що він не міг знайти собі роботу. І добре йому за це платив. Хоча він і відмовлявся брати гроші. У нещасного залишилася старенька мати, дружина й дитина. Ще вчора він із дружиною пив каву в нас на кухні, а тепер його немає... Ми зробимо для його родини все, що зможемо", - сказав Джемільов.

Як відомо, про подію Джемільов сам повідомив у правоохоронні органи.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування