Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Опозиція планує зібрати в Донецьку 5-тисячний мітинг

Вівторок, 28 травня 2013, 18:28

"Батьківщина" повідомила владу про проведення 31 травня в Донецьку мирної ходи та мирного зібрання у рамках акції "Вставай, Україно".

Відповідне повідомлення донецька обласна парторганізація ВО "Батьківщина" направила голові Донецької міськради, інформують Novosti.dn із посиланням на прес-службу партії.

Мирна хода почнеться о 16:00 і пройде від Донецького національного театру опери й балету імені Солов’яненка (вул. Артема, 82) до Донецької облдержадміністрації (бул. Пушкіна, 34). Збір учасників ходи призначено на 14:00 біля будівлі театру.

Мирні збори заплановані біля будівлі ОДА з 17:00 до 19:00.

Орієнтовна кількість учасників заходів, за даними партії, 5 тисяч осіб.

Опозиціонери просять перекрити на час ходи і мітингу рух транспорту на зазначених вулицях, а також "вжити заходи, передбачені законодавством України, необхідні для безперешкодного проведення громадянами зазначених мирних зборів, забезпечення громадського порядку, прав і свобод інших людей".

Як повідомив начальник управління зі зв'язків із громадськістю Донецької міської ради Максим Ровинський, на площу перед будівлею Донецької облдержадміністрації на цей час є ще 3 повідомлення – від управління у справах сім’ї та молоді Донецької ОДА, заводу "Вінтер" і громадської організації, назву якої він не озвучив.

Усі три повідомлення подані у зв'язку з проведенням на площі перед Донецькою ОДА святкових заходів 31 травня - 1 червня до Дня захисту дітей.

"Ми підготували лист і будемо просити опозицію проводити свій захід на площі Леніна без ходи", - сказав Ровинський.

Він також повідомив, що станом на вечір вівторка, 28 травня, листів-повідомлень від інших політичних партій і громадських організацій про проведення масових заходів 31 травня в Донецьку в міськраді поки немає.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування